Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Camambert Zemef burger hasábburgonyával

2.730 Ft
buci, hús, rántott camambert, saláta, csemege uborka, paradicsom, bacon, szósz Az ár a csomagolás díját tartalamzza!

Chilis áfonyás Zemef burger hasábburgonyával

2.980 Ft
buci,hús,chilis áfonyalekvár, saláta,csemege uborka,paradicsom,bacon,cheddar, szósz Az ár a csomagolás díját tartalamzza!  

Csirkés Zemef burger hasábburgonyával

2.920 Ft
buci, rántott csirke , saláta, csemege uborka, paradicsom, bacon,cheddar, szósz Az ár a csomagolás díját tartalamzza!

Dupla húsos Zemef burger hasábburgonyával

2.920 Ft
buci, 2 hús, saláta, csemege uborka, paradicsom, bacon, cheddar, szósz Az ár a csomagolás díját tartalamzza!

Dupla sajtos Zemef burger hasábburgonyával

2.520 Ft
buci, hús, saláta, csemege uborka, paradicsom, bacon, szósz, dupla cheddar Az ár a csomagolás díját tartalamzza!

Tépett húsos Zemef burger hasábburgonyával

2.920 Ft
buci, BBQ tépett hús, saláta, csemege uborka, paradicsom, bacon, cheddar, szósz Az ár a csomagolás díját tartalamzza!

Vega Zemef burger hasábburgonyával

2.780 Ft
buci, rántott camambert, cheddar, saláta, csemege uborka, paradicsom, szósz Az ár a csomagolás díját tartalamzza!

Zemef burger hasábburgonyával

2.220 Ft
buci, hús, saláta, csemege uborka, paradicsom, bacon, szósz Az ár a csomagolás díját tartalamzza!

A Zemef Burgerek új dimenziót nyitnak meg ízlelőbimbóidnak! Baján a Zemef Bistróban készítjük őket, de házhoz is rendelheted bármelyiket!

 

A hamburger egy világszerte népszerű étel, amely húspogácsából, töltelékből, valamint különböző zöldségekből és szószokból áll, mindezek egy zsemlébe (vagy zsemle-félbe) kerülnek. A hamburger története az Egyesült Államokban kezdődött a 19. század végén, de gyökerei a német „Hamburgi steak”-hez nyúlnak vissza, amely egy darált húsból készült étel volt, és Hamburg városából származik.

A hamburger kialakulása az americanizálódott verziók terjedésével vált igazán népszerűvé. Az étel gyorsan elterjedt, és a 20. század közepére az amerikai kulturális élet szerves részévé vált. Az első hamburgerezők megnyitották kapuikat, amelyeken keresztül a helyiek és turisták is kedvükre falatozhattak.

Ma a hamburgerek széles választékban kaphatók, vegán és vegetáriánus alternatívákkal, különböző húsfélékkel, sajtokkal, szószokkal és toppingokkal, tükrözve a globális étkezési szokásokat. A hamburgerek a gyorséttermek alapvető kínálatát képezik, de ugyanakkor a gasztronómák számára is izgalmas kihívást jelentenek, hiszen a különleges hozzávalók és kreatív kombinációk révén számos egyedi ízélményt nyújthatnak.

Ezek a rétegek, amelyek a különböző összetevőkből állnak, nemcsak ízletesek, hanem vizuálisan is vonzóak, így a hamburgerek ma már a barbecue partik, piknikek és éttermek egyik kedvelt választásává váltak. A hamburger tehát nem csupán egy egyszerű étel, hanem egy igazi kultusz, amely a sokszínűsége és az ízek harmóniája révén elvarázsolja a gasztronómákat és étkezni vágyókat egyaránt.